VriendenLoterij actie – tijdelijk 100% gratis lot

23 juni 2018 - 12:37

Wil je meespelen in de VriendenLoterij, dan ben je vast benieuwd of er nog een mooie aanbieding is. Is er een welkomstcadeau voor nieuwe spelers?

Jazeker! De VriendenLoterij deelt nu aan elke nieuwe deelnemer het volgende cadeau uit: een 100% gratis lot ter waarde van €13,25. Kijk, dat is een mooie actie..

En er is nog meer goed nieuws. Want met je gratis lot maak je kans op alle prijzen uit de prijzenpot. Dus niet alleen de auto’s, vakanties en Eredivisie Seizoenskaarten, maar ook op de hoofdprijzen van €100.000,- of zelfs €1.000.000,-.

Irene Moors legt je desgewenst in het kort uit hoe de VriendenLoterij werkt:

Hoe pak je dat gratis welkomstcadeau?

Heel gemakkelijk: speel nu automatisch mee met een lot in de VriendenLoterij. Je krijgt dan direct jouw gratis lot. Voor deze actie heb je geen actiecode of iets dergelijks nodig, je krijgt het cadeau automatisch.

De eerste maand speel je dus gratis en voor niets mee. Aanmelden doe je snel en vlug op de website van de VriendenLoterij.

Met een abonnement op de VriendenLoterij mis je nooit een trekking. Er zijn 12 trekkingen per jaar, met een extra trekking in de zomer en een extra trekking in december.

Handig: bij de VriendenLoterij is je 06-nummer je lotnummer. Nog handiger: alle geldbedragen die je wint worden automatisch op de bankrekening bijgeschreven. Je hebt er geen omkijken naar.

Als je een prijs wint, krijg je dat natuurlijk ook te horen via je mobiele telefoon!

En wist jij dat je met elke trekking gratis VriendenPunten spaart als je automatisch meespeelt? Je ontvangt 30 gratis VriendenPunten per lot. 6 keer per jaar worden VriendenPunten-winnaars getrokken die €1000,- per VriendenPunt winnen. Extra gratis kans op extra cash dus.

Let op: tijdelijke actie

Het gratis lot van de VriendenLoterij is een tijdelijke actie en op is op.

Bij de VriendenLoterij zit je nergens aan vast, want je speelt mee zolang als je zelf wilt.

Wees er dus snel bij en speel mee met je 100% gratis lot bij de VriendenLoterij!