BankGiro Loterij actie – Win gegarandeerd geld tot €30.000,-

8 juli 2019 - 16:16

De BankGiro Loterij heeft een fantastische actie voor nieuwe spelers. Win vandaag nog gegarandeerd een prijs van €20,- tot wel €30.000,-.

De BankGiro Loterij biedt nieuwe spelers regelmatig gratis loten aan ter kennismaking. Maar nu is er een nog betere actie, waarmee je gegarandeerd een geldprijs wint.

Hoe pak je die geldprijs? Heel makkelijk. Je pakt minimaal €20,- gegarandeerd als je nu met een lot automatisch gaat meespelen met de BankGiro Loterij. Minimaal. Want er valt meer te verdienen.

Het complete prijzenpakket bestaat verder namelijk uit geldbedragen €500,-, €1000,-, €5..000,- en €30.000,-. En alle prijzen worden uitgekeerd voor 15 augustus 2019.

Op dit moment is de hoofdprijs van €30.000,- nog niet gevallen. Iemand in Nederland wordt de gelukkige winnaar. Misschien jij wel?

BankGiro Loterij actie – Win gegarandeerd geld tot €30.000,-

Hoe werkt deze actie van de BankGiro Loterij?

Om te zien welke prijs voor jou klaar ligt, vul je je gegevens in. Je ziet dan direct welk bedrag er op je bankrekening bijgeschreven wordt.

Door je gegevens in te vullen, speel je automatisch mee met de eerstvolgende trekking van de BankGiro Loterij. Een lot kost €13,50 per trekking en daarmee maak je elke dag kans op €10.000,- en elke maand €1 miljoen.  

Je speelt via deze actie mee zolang als je zelf wilt en zit nergens aan vast.

Het bijzondere van de BankGiro Loterij is dat álle prijzen er 100% gegarandeerd uitgaan. De jackpot valt nooit op een niet verkocht lotnummer, zoals bij sommige andere loterijen. Iedere maand wordt iemand in Nederland miljonair dankzij de BankGiro Loterij. Elke maand spannend dus!