Top 6 loterijen in Nederland

Alle overige loterijen

Loterijen in Nederland

Wil je weten welke loterijen Nederland rijk is? Dan ben je aan het juiste adres. De Loterijman zet alle loterijen in Nederland voor je op een rijtje. Niet alleen de vertrouwde Staatsloterij, Postcode Loterij en Lotto, maar ook minder bekende namen als de Zonnebloem en nieuwkomers als Care-a-Lot en Lot of Happiness.

De Loterijman put uit jarenlange ervaring en kent alle loterijen door en door. Elke loterij wordt uitgebreid besproken en beoordeeld. Je vindt hier onder meer:

  • Gedetailleerde speluitleg van alle Nederlandse loterijen. Hoe doe je mee, hoe werkt de trekking en hoe in je een eventuele prijs?
  • Informatie over je kans om te winnen.
  • Het uitkeringspercentage (oftewel, welk gedeelte van de inleg wordt weer uitgekeerd in de vorm van prijzen).
  • Niet onbelangrijk: het prijzenpakket.
  • De actuele jackpotstanden.
  • De prijs per lot van alle loterijen in Nederland.

Klik dus eens door naar de review van Eurojackpot of de Lotto-review; hier staan zeker feiten en weetjes in die je nog niet wist.

Ook handig: de Loterijman houdt elke week bij welke loterijen op dit moment een aanbieding hebben voor nieuwe spelers. Zo loop je nooit een actie of een gratis lot mis en krijg je altijd de beste deal wanneer je een lot koopt.

De Loterijman geeft alleen informatie over loterijen in Nederland met een loterijvergunning. Zo’n vergunning garandeert dat het spel eerlijk verloopt en dat je een gewonnen prijs ook daadwerkelijk uitgekeerd krijgt. Bij buitenlandse loterijen is die garantie er helaas niet. Officieel is het zelfs verboden om vanuit Nederland mee te doen aan een loterij in een ander land (zie artikel 1 lid c van de Wet op de Kansspelen).

De enige loterijen waarover je op deze website geen informatie vindt, zijn kleine verlotingen, bijvoorbeeld georganiseerd door een lokale sportclub of kerkelijke organisatie. Ook incidentele prijsvragen, zogenaamde ‘kleine kansspelen’ en andere ‘promotionele kansspelen’ vind je in dit overzicht niet terug.

Dus welke loterijen zijn er? Bekijk ze allemaal op loterijman.nl.