Over de Loterijman

De Loterijman is dé expert op het gebied van Nederlandse loterijen.

De Loterijman heeft jarenlange ervaring in de loterijbranche. De Loterijman heeft daardoor waardevolle kennis over alle aspecten van loterijen. Van winkansen tot jackpots en handige weetjes waar je als speler je voordeel mee doet.

Bij welke loterij maak je de grootste kans op de jackpot? Welke loterij keert het meeste geld uit? Waar maak je de grootste kans om miljonair te worden? Op de websites van de loterijen zal je deze informatie niet vinden. Of de informatie staat ergens verstopt in een hoekje. Maar voor de Loterijman hebben de Nederlandse loterijen geen geheimen.

De Loterijman deelt zijn kennis graag met je op deze website. In de vorm van eerlijke reviews, handige tips en duidelijke speluitleg. Onderbouwd met feiten. Overzichtelijk. Onafhankelijk. Zodat je weloverwogen een keuze kunt maken uit het aanbod.

Het Nederlandse loterijlandschap was lange tijd nogal saai. Er veranderde weinig en als speler had je weinig keus. Maar sinds kort is er in Nederland ruimte voor nieuwe aanbieders en innovatieve concepten. De Loterijman volgt de actuele ontwikkelingen nauwgezet en houdt je op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuwe loterijen als Lot of Happiness en Care-a-Lot houdt de Loterijman kritisch tegen het licht. Hoe zijn je kansen als speler? Zijn de prijzen belastingvrij? Vertelt de loterij eerlijk hoe de trekking verloopt en wordt het hele prijzenpakket daadwerkelijk uitgekeerd? Of zijn er verborgen (onaangename) verrassingen? De Loterijman leest alle kleine lettertjes, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Daarnaast zet de Loterijman de beste aanbiedingen en acties voor je op een rij. Sommige aanbiedingen vind je alléén bij de Loterijman en nergens anders. Check dus altijd eerst  loterijman.nl voordat je een lot koopt.

De Loterijman is er voor jou. Of je nu een review van de Postcode Loterij wilt lezen, ervaringen met de BankGiro Loterij of tips voor betere winkansen, op loterijman.nl vind je wat je zoekt.

Disclaimer: Het onderhouden van deze website en het verzamelen en up-to-date houden van alle informatie over de verschillende loterijen kost geld. De Loterijman wil zo veel mogelijk mensen voorzien van feitelijke informatie en vraagt daarom geen geld aan bezoekers. Voor jou als lezer is de website gratis en dat zal altijd zo blijven. Geen paywall, dat is beloofd!

In plaats daarvan ontvangt de Loterijman van sommige loterijaanbieders een vergoeding wanneer je via de Loterijman de website van een loterij bezoekt en besluit deel te nemen. Zonder die vergoedingen kan de Loterijman helaas niet bestaan.