BankGiro Loterij: review en uitleg

1

miljoen

1 op 4

winkans

13,50

lotprijs

trekking: 10 june

  • Win elke dag €10.000,- en elke week €100.000,-
  • Je bankrekening is je lotnummer
  • Speel nu mee en win gegarandeerd een prijs
Uitkeringspercentage 27,4%
Kans op de jackpot 1 op 763.250
Trekking Elke 10e van de maand
Extra trekkingen Pasen (11 april), Herfst (19 september), Kerst (19 december)

Let op: de BankGiro Loterij is opgegaan in de VriendenLoterij. Je kunt dus geen lid meer worden van de BankGiro Loterij. Meer informatie lees je in de review van de VriendenLoterij.

Elke dag kans op €10.000,- en elke week €100.000.-

Speel je mee met de BankGiro Loterij, dan is élke dag spannend. Want elke dag wordt een nieuwe winnaar bekendgemaakt van €10.000,-. En iedere zondag wint er iemand in Nederland €100.000,-.

Daarbovenop is er elke maand een jackpot van 1 miljoen euro. Het bijzondere van de BankGiro Loterij is dat álle prijzen er gegarandeerd uitgaan. De jackpot valt nooit op een niet verkocht lotnummer, zoals bij sommige andere loterijen. Iedere maand wordt dus iemand in Nederland die meespeelt met de BankGiro Loterij miljonair.

En die ervaring ziet er zo uit:

In alle even maanden (februari, april, juni, augustus, oktober, december) maak je verder kans op het Spaarvarken, een extra prijs van €150.000,-.

Naast de geldprijzen gaan er elke maand ook nog talloze andere leuke prijzen uit: auto’s, vakanties, luxe stedentrips (voor vier personen), bijzondere ervaringen, thuisbioscopen en iPads.

Hoe doe je mee?

De BankGiro Loterij werkt volgens een uniek systeem: je lotnummer bestaat uit de laatste vijf cijfers van je IBAN (rekeningnummer) en twee volgletters. De volgletters maken je lotnummer uniek. Speel je mee met meer dan één lot, dan krijg je verschillende volgletters.

Loten voor de BankGiro Loterij trekkingen koop je daarom niet bij de sigarenzaak. Gelukkig kun je heel gemakkelijk online loten kopen voor de loterij, gewoon vanuit je luie stoel. Je hoeft zo bovendien nooit meer bang te zijn dat je je winnende lot of loten kwijtraakt, want je loten staan veilig opgeslagen in het systeem van BankGiro Loterij.

Ga je vandaag meespelen met de BankGiro Loterij, dan win je als welkomstcadeau gegarandeerd een geldbedrag van €20,- tot €30.000,-.  Op de actiesite zie je binnen 1 minuut welke prijs je gewonnen hebt.

Gratis BankGiro Loterij VIP-kaart

En het wordt nog mooier. Want iedereen die nu meespeelt ontvangt gratis een BankGiro Loterij VIP-Kaart. Met deze VIP-kaart ga je gratis naar 50 verschillende Nederlandse musea. Dus je spaart meteen het geld uit voor een museumjaarkaart, dat scheelt al €59,50.

Daarnaast krijg je korting op dagjes uit en op VIP-ervaringen, tot maar liefst 50%. Denk aan korting op musicals, dierentuinen, theatervoorstellingen, de bioscoop (o.a. Pathé) en wellness zoals Thermae 2000 (Limburg), SpaWell (Drenthe) en de Zwaluwhoeve (Veluwe).

Speel nu mee zonder risico – gegarandeerd winst

Slimme tip: koop vandaag een lot en profiteer van de tijdelijke actie. Als welkomstcadeau pak je nu gegarandeerd minimaal €20,-. Je weet binnen 1 minuut welk bedrag je exact wint: minimaal €20,- en maximaal €30.000,-. Lekker!.

De Loterijman vertelt je: een lot kost maar €13,50, dus je hebt meteen gegarandeerd winst. En dan maak je ook nog de hele maand kans op de prijzen van €10.000,-, €100.000,- én het miljoen. Je speelt mee zolang je wilt en zit verder nergens aan vast. Goeie deal!