Loterij acties

Alle acties van alle loterijen

Een overzicht van alle actuele loterij-acties, da’s handig!

Veel loterijen bieden iets extra’s aan nieuwe spelers, als welkomstcadeau of gewoon ter kennismaking. Soms krijg je een gratis lot (of meerdere gratis loten). Soms speel je een tijdje met een extra lotnummer mee. Maar er zijn ook acties waarbij je korting krijgt op een abonnement of waarbij je gratis meedoet aan een aparte verloting met prijzen als een auto of een reischeque.

Bijna alle acties zijn tijdelijk en het is soms lastig om in één oogopslag te zien wat er deze week te krijgen is. Maar daar is een oplossing voor. De Loterijman checkt iedere week welke aanbiedingen er zijn en welke cadeautjes je kan claimen wanneer je gaat meespelen met een van de vele loterijen in Nederland.

Overweeg je mee te spelen met:

  • Staatsloterij
  • Postcode Loterij
  • VriendenLoterij
  • Lotto
  • Eurojackpot
  • Lucky Day
  • Care-a-Lot
  • of Lot of Happiness?

Bekijk hier dan eerst of er een tijdelijke actie is. Zo mis je nooit een aanbieding en krijg je altijd de beste deal. Klik bijvoorbeeld eens door naar de Staatsloterij-actie.

En komt het einde van het jaar in zicht, dan is er nog een belangrijke kwestie. Oudejaarsloten kopen, waar doe je dat?

De Loterijman bestudeert van alle loterij-acties de kleine lettertjes. Zitten er bijzondere voorwaarden aan een cadeau? Moet je langere tijd lid blijven? Is zo’n ‘gratis lot’ wel echt gratis of betaal je het op een andere manier alsnog? Al deze voorwaarden en regels lees je hier, zonder dat je minutenlang hoeft te zoeken op de website van de loterij.

Profiteren van deze acties is heel eenvoudig. Voor de meeste aanbiedingen heb je geen actiecode nodig. Je hoeft alleen maar de link te volgen en je komt vanzelf op de actiepagina van de desbetreffende loterij terecht. Makkelijker kan niet.

Het overzicht van loterij-acties op loterijman.nl is als het ware een reclamefolder zoals je die in de brievenbus krijgt van verschillende supermarkten. Maar dan een folder die continu ververst wordt, altijd actueel is en alle aanbiedingen van alle supermarkten laat zien. Zoals gezegd: da’s handig!