Staatsloterij actie: win 100 Staatsloten of €10.000,- netto

15 februari 2021 - 17:59

Wil je meespelen in de Staatsloterij, dan ben je misschien benieuwd of er nog een mooie actie is. Geeft de Staatsloterij welkomstcadeaus weg voor nieuwe spelers?

Update 17 mei 2021: Helaas, deze Staatsloterij-actie is afgelopen. Ga naar de website van de Staatsloterij voor de huidige actie met een gratis lot.

Ja! De Staatsloterij heeft nu een tijdelijke actie waarbij je gratis meespeelt met het spannende Draai & Win Spel. Je hebt altijd prijs en ziet direct wat je gewonnen hebt.

Draai en Win!
Draai en Win!

De Staatsloterij geeft in deze actie het volgende weg:

  • 2x €10.000,- netto
  • 2x 100 hele Staatsloten
  • 10x 10 hele Staatsloten
  • 100x 1 heel Staatslot

Win je niet een van bovenstaande prijzen, dan krijg je altijd 5 keer 1/5 Staatslot cadeau, ter waarde van €15,-.

Hoe werkt deze Staatsloterij-actie?

Heel eenvoudig:

  1. Ga naar de website van de Staatsloterij
  2. Vul je gegevens in en speel automatisch mee met de Staatsloterij
  3. Trek aan de hendel
  4. Je ziet direct welke prijs je wint!

Naast het Draai & Win Spel speel je automatisch mee met alle 12 gewone trekkingen van de Staatsloterij. Ook de bijzondere trekkingen zoals de Koningsdagloterij en de Oudejaarstrekking (met een jackpot van €30 miljoen) zitten erbij.

Je vergeet dus nooit meer een lot te kopen. En je vist nooit achter het net omdat de loten van de Koningsdagtrekking uitverkocht zijn – jij hebt je lot gegarandeerd binnen. Handig!

Ook handig: je ontvangt je loten online, dus je kan ze nooit kwijtraken. De prijzen die je wint worden meteen op je rekening gestort. Veilig en je hebt er geen omkijken meer naar.

Let op: deze actie is tijdelijk

Klaar om mee te spelen met de Staatsloterij en kans te maken op de miljoenenjackpot? Of doe je (bijna) elke maand al trouw mee met een lot uit de winkel?

Speel dan nu het Draai & Win Spel en je ziet direct je prijs.

Je speelt zolang mee met de Staatsloterij als je zelf wilt. Je zit dus niet vast aan een jaarabonnement. En: net als in de winkel mag je zelf je eindcijfer uitkiezen.

Wees er wel snel bij, want deze actie is tijdelijk en eindigt op 17 mei 2021.