Staatsloterij actie – welkomstcadeau t.w.v. €15,-

3 January 2023 - 10:36

Wil je meespelen in de Staatsloterij, dan ben je misschien benieuwd of er nog een mooie actie is. Geeft de Staatsloterij welkomstcadeaus weg voor nieuwe spelers?

Ja!

Staatsloterij actie – welkomstcadeau t.w.v. €15,-

Vijf keer gratis meespelen met de Staatsloterij.

Hoe krijg je dat welkomstcadeau?

Heel eenvoudig: speel nu automatisch mee met de Staatsloterij, dan krijg je gratis 5x 1/5e Staatslot cadeau. Aanmelden doe je online op de website van de Staatsloterij.

Met een abonnement speel je mee met alle 12 gewone trekkingen van de Staatsloterij. Ook de bijzondere trekkingen zoals de Koningsdagloterij en de Oudejaarstrekking (met een jackpot van €30 miljoen) zitten in je abonnement.

Je vergeet dus nooit meer een lot te kopen. En je vist nooit achter het net omdat de loten van de Oudejaarstrekking uitverkocht zijn – jij hebt je lot gegarandeerd binnen. Handig!

Ook handig: je ontvangt je loten online, dus je kan ze nooit kwijtraken. De prijzen die je wint worden meteen op je rekening gestort. Veilig en je hebt er geen omkijken meer naar.

Kies zelf welk abonnement het beste bij je past:

  • 1 heel Staatslot per trekking (€15,-)
  • 1 Straatje 1/5e Staatsloten per trekking (€30,-)
  • 1 Straat hele Staatsloten per trekking (€150,-)

Met het Straatje en de Straat heb je iedere trekking gegarandeerd prijs.

Voor elk van de drie abonnementen geldt dezelfde actie: als welkomstcadeau krijg je gratis 5x 1/5 Staatslot, ter waarde van €15,-.

Let op: deze actie is tijdelijk

Klaar om mee te spelen met de Staatsloterij en kans te maken op de miljoenenjackpot? Of doe je (bijna) elke maand al trouw mee met een lot uit de winkel? Probeer dan nu uit hoe het is om online mee te spelen en pak meteen die gratis loten mee ter waarde van €15,-.

Bevalt het niet, dan zit je nergens aan vast. En: net als in de winkel mag je zelf je eindcijfer uitkiezen.