Eurojackpot code nodig? Haal hem hier

16 maart 2021 - 11:01

Klik hier voor je Eurojackpot code en pak een gratis lot met kans op prijzen tot €90.000.000,-. Wees er snel bij want deze actie is tijdelijk!

Update: Helaas is deze actie afgelopen. Er zijn momenteel geen actiecodes voor Eurojackpot beschikbaar. Op zoek naar een nieuwe actie? Check de website van Eurojackpot.

Wil je meespelen met Eurojackpot, dan ben je misschien benieuwd of er nog een mooie actie is. Geeft Eurojackpot nog een gratis lot weg of is er een kortingscode?

Normaal heb je pech, want Eurojackpot is heel gierig als het om cadeautjes gaat.

Maar niet vandaag! Er is nu tijdelijk een actie met een code waarmee je een gratis lot krijgt wanneer je 10 loten bestelt. Dus 10 loten halen = 9 loten betalen.

Dat betekent gratis een extra kans op prijzen tot wel €90.000.000,-.

Hoe gebruik je de Eurojackpot code?

Hoe werkt het? Heel eenvoudig:

  1. Klik op de banner hieronder. Die brengt je naar de site van Eurojackpot.
  2. Kies 10 loten.
  3. Vul de speciale Eurojackpot code in: EJP10IS9
  4. Je krijgt nu €2,- korting op je loten.
  5. Klaar!


Je mag deze actiecode twee keer gebruiken per account. De code is niet geldig in combinatie met andere acties.

Zoals gezegd: deze actie is tijdelijk. Je mag de code EJP10IS9 alleen gebruiken tot vrijdag 26 maart 2021 om 18.56 uur. Daarna betaal je weer gewoon €20,- voor 10 Eurojackpot-loten.

Eurojackpot: de hoogste jackpot van Nederland

Eurojackpot (niet te verwarren met EuroMillions) is de loterij met de hoogste jackpot die je in Nederland kan winnen. De jackpot is altijd minstens €10.000.000,- en kan oplopen naar €90.000.000,-.

De loten voor Eurojackpot worden in 18 Europese landen verkocht, van Finland tot Spanje. En hoe meer mensen er meespelen, hoe sneller de jackpot oploopt. De slogan van Eurojackpot is dan ook: On-Hollands Rijk.

Wat heet, met een jackpot van 90 miljoen euro kom je direct hoog binnen in de Quote 500. Als je wilt natuurlijk, want als winnaar blijf je desgewenst geheel anoniem.

Dankzij de Eurojackpot code speel je mee met meer loten en dus maak je meer kans op de jackpot, voor hetzelfde geld. Goeie actie!