Lotto actie – tijdelijk 5 gratis loten

4 december 2018 - 14:00

Op zoek naar een welkomstcadeau bij de Lotto? Lees hier hoe je 5 gratis loten krijgt. Handig: voor deze actie heb je geen actiecode nodig!

Lotto actie – tijdelijk 5 gratis loten

Af en toe heeft Lotto mooie acties voor nieuwe leden, zoals een gratis lot wanneer je een abonnement afsluit. Op dit moment is er helaas geen aanbieding voor een gratis lot.

Maar wel voor vijf gratis loten!

Ga nu meespelen met de Lotto en je krijgt 5 gratis Lotto XL loten. Met een Lotto XL lot maak je nog méér kans op het winnen van cash.

Over cash gesproken, wil je liever meteen geld in handen? Kan ook. Als je nu mee gaat spelen met de Lotto, kun je ervoor kiezen om in plaats van je gratis loten een cadeaukaart van €15,- te pakken. Deze wissel je in bij de Mediamarkt. Mooi!

Hoe pak je die gratis loten of die gratis €15,-?

Heel eenvoudig: ga naar de website van de Lotto en kies met hoeveel loten je wilt meedoen. Je mag je eigen geluksgetallen kiezen, maar je kan ook de computer je getallen laten uitzoeken.

Inschrijven is in 2 minuten geregeld. Je hebt voor deze actie geen speciale actiecode nodig.

Vanaf dan maak je elke zaterdag kans op de jackpot van minimaal €2.500.000,- of een van de duizenden andere geldprijzen. En omdat je online meespeelt, zijn je loten altijd veilig en kun je ze nooit kwijtraken. Al het geld dat je wint, wordt automatisch bijgeschreven op je bankrekening. Handig!

Let op: deze actie is tijdelijk en duurt tot zondag 3 februari 2019. Wees er snel bij!