Raffld

Geen jackpot

hoog

winkans

4,-

lotprijs

trekking: 24 may 19:00 uur

 • Nieuwe loterij, minder deelnemers
 • Daardoor nu meer kans om te winnen
 • Win unieke en bijzondere droomervaringen
Hoofdprijzen Unieke experiences (geen cash)
Uitkeringspercentage 27-35% afhankelijk van aantal loten en exacte prijzen
Trekking Elke vrijdag om 19.00 uur

Raffld is gestopt

Helaas, je kunt niet meer meedoen aan Raffld. Op 1 maart 2019 was voorlopig de laatste trekking. Volgens de loterij zelf is dit een tijdelijke stop. Het is niet bekend of, en zo ja wanneer, Raffld weer van start gaat. De Loterijman laat de informatie op deze pagina staan als naslag.

Win nu unieke droomervaringen!

Na 30(!) jaar is er eindelijk een splinternieuwe, grote loterij in Nederland: Raffld. Dat spreek je uit als ‘raffelt‘ en dat treft, want het werkwoord ‘to raffle’ betekent in het Engels verloten.

Raffld verloot elke vrijdag om 19.00 uur in Amsterdam een unieke experience. Je wint geen cash, maar een droomervaring die je deelt met drie van je beste vrienden.

Er zijn unieke, bijzondere droomervaringen te winnen in vier verschillende prijscategorieën. Je kiest helemaal zelf in welke categorie je wilt winnen.

Ook fijn: bij Raffld worden alle prijzen alleen verloot onder de loten die zijn verkocht!

Unieke ervaringen win je bij Raffld - en nergens anders

Wat win je bij Raffld?

Bij Raffld win je zéér exclusieve droomprijzen, die je nergens anders kunt winnen. Bij Raffld draait het om ervaringen. Ervaringen, die je nooit meer vergeet.

Elke week zijn er andere ervaringen te winnen. Een paar voorbeelden:

 • Mind Blowing Avonturen: Een flinke dosis actie en een gegarandeerde adrenalinekick. Denk aan walvissen en dolfijnen spotten vanaf een privéjacht bij Tenerife.
 • Next Level Stedentrips: Bijvoorbeeld een exclusieve overnachting in het Natural History Museum in New York als onderdeel van je droomreis naar New York.
 • Bucket List Tickets: Win VIP-tickets voor unieke, bizarre en/of altijd uitverkochte evenementen. Van backstage bij Beyoncé tot meedoen aan de Concurs de Castells, een wedstrijd menselijke torens bouwen in Catalonië.
 • Recharge Break: Nu. Even. Niet. Zen. Tijd voor de ultieme rust. Kom bijvoorbeeld helemaal tot jezelf in de Zwitserse berglucht en geniet van traditionele spa-behandelingen met wijn. Proeven mag uiteraard ook…!

Een bijzonder prijzenpakket! Je wint iets, wat je je leven lang niet meer vergeet. En niet alleen jij, want je mag altijd drie vrienden meenemen...

Hoe speel je mee met Raffld?

Bij Raffld speel je mee voor maar €4,- per lot per trekking.

Losse loten zijn altijd vier weken geldig. Dus vier keer kans op een waanzinnige ervaring.

Een abonnement nemen kan natuurlijk ook. Je speelt dan zolang mee als je wilt. Je zit nergens aan vast en mist geen trekking meer.

Loten kopen kan niet in de winkel, maar alleen online op de website van Raffld.

Kies zelf je goede doel

Speel je mee met Raffld dan ben jij niet de enige die wint. Want je steunt meteen vier goede doelen. Sympathiek. De vier goede doelen zijn:

 1. Het Ronald McDonald Kinderfonds
 2. KNGF Geleidehonden
 3. CliniClowns
 4. Conservation International (natuurbehoud)

Leuk: koop je een lot, dan kies je zelf welke van de vier goede doelen je steunt.

De helft van je inleg (dus €2,- per lot) gaat naar het goede doel van jouw keuze. Wil je niet kiezen, ook goed, dan steun je ze alle vier.

Waarom je NU moet meespelen

De kans dat je een prijs wint bij Raffld, hangt af van het totaal aantal verkochte loten.

Tip van de Loterijman: omdat Raffld een geheel nieuwe loterij is, spelen er veel minder mensen mee dan bij de bekende loterijen van Nederland, zoals de Lotto en de Postcode Loterij.

De kans dat je wint is momenteel dus heel groot. Elke week dat je langer wacht met meespelen, doen er meer mensen mee aan deze loterij en wordt jouw winkans iets kleiner.

Wees er daarom snel bij, voordat heel Nederland deze loterij ontdekt heeft!