Lucky Day lanceert Feeling Lucky-campagne

2 april 2021 - 12:47

Alledaagse ‘mazzelmomentjes’ staan centraal in de nieuwe Lucky Day-reclamecampagne. Want: elke dag kan immers jouw Lucky Day zijn.

Feel Lucky, win met Lucky Day
Feel Lucky, win met Lucky Day

Lucky Day heeft een nieuwe reclamecampagne. ‘Feeling Lucky’ heten de nieuwe commercials die je hoort op de radio en die je ziet op internet.

De loterij wil ermee benadrukken dat elke dag jouw geluksdag kan zijn. Immers, de trekking van Lucky Day vindt iedere dag plaats. En niet, zoals de Lotto-trekking, 1 keer per week.

Bij Lucky Day maak je elke dag om 19.00 uur kans op een hoofdprijs van €450.000,-.

Bingo!

Lucky Day is een loterij die wordt georganiseerd door Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is bekend van Lotto, Toto en natuurlijk van de Staatsloterij. Lucky Day is feitelijk een soort bingo.

Speel je mee met Lucky Day, dan kies je minimaal 1 getal en maximaal 10 getallen. Lucky Day noemt de getallen die je kiest ‘geluksgetallen.’ Er worden elke dag tijdens de Lucky Day-trekking 20 winnende getallen getrokken uit een totaal van 80.

Hoe meer getallen je goed hebt, hoe meer geld je wint. Lucky Day lijkt daarmee een beetje op de bingo-automaten van Holland Casino.

Bonusspel

Daarnaast heeft Lucky Day een bonusspel. Met dat bonusspel kun je maximaal €450.000,- in de wacht slepen. De Loterijman citeert de website van Lucky Day:

‘Jij wilt toch ook 10 x je prijs winnen? Het zou zo maar kunnen met het Bonusspel van Lucky Day. Het Bonusspel is een extra spel van Lucky Day.

Direct na de Lucky Day trekking wordt 1 bal getrokken uit 51 ballen. Deze ballen hebben de getallen 1, 3, 5 en 10. Je prijs wordt daarom vermenigvuldigd met 1, 3, 5 of 10. Dit getal noemen we de bonusfactor. Is het getal 5 getrokken, dan wordt je prijs 5 x uitbetaald.’

Wel even opletten: als je die jackpot van bijna een half miljoen euro pakt, dan komt de fiscus langs. Over prijzen van meer dan €449,- betaal je kansspelbelasting. Heb je daar geen zin in? Tip van De Loterijman: bij de Staatsloterij zijn alle prijzen netto.

Feel Lucky

En ja, natuurlijk heeft De Loterijman een video uit de nieuwe commercialreeks voor je.

En eerlijk is eerlijk, De Loterijman zelf vindt het zelf een beetje flauw. Wat vind jij?

Beeld: Nederlandse Loterij