Marco van Basten en Wim Kieft leggen uit: hoe win je ook alweer?

27 May 2021 - 12:19

Wil je weten hoe je de jackpot van de Staatsloterij pakt? Bekijk deze nieuwe video, waarin Van Basten en Kieft uitleggen wat winnen is!

Pak jij de jackpot?
Pak jij de jackpot?

Yes. De Staatsloterij winnen. Het lijkt de Loterijman wel wat. De oranje gerande jackpot staat altijd minimaal op een comfortabele €7,5 miljoen – maar vaak veel hoger – en is ook nog eens vrij van belasting.

Dus laat maar komen, die miljoenen. De Loterijman is er klaar voor! En jij?

Deze zomer kan het gebeuren

De Staatsloterij heeft goed nieuws. Want volgens de oudste loterij van Nederland zou het zo maar kunnen dat je in de maanden juni, juli en augustus 2021 dik in de prijzen valt.

Tenminste, dat claimt hun nieuwe reclamecampagne die treffend heet: ‘Deze zomer kan het gebeuren.’

Dat leest de Loterijman bij zijn collega’s van Adformatie:

‘In een humoristische commercial leren de oud-topspitsen en kampioenen van ‘88, Marco Van Basten en Wim Kieft, de nieuwe Oranje-sterren, Dumfries en Klaassen, wat winnen is en hoe ze daar mee om moeten gaan, zwaaiend op een boot door de Amsterdamse grachten.

In de grappige commercial worden de hoogtepunten van het EK voetbal van 1988 naar 2021 gehaald. Het motto van de campagne, ontwikkeld door reclamebureau TBWA\Neboko, is: “Wie wint moet het vieren”.'

Met dat laatste is de Loterijman het uiteraard roerend eens.

Voorpret

Michael Kastelijns, business director van de Staatsloterij, vertelt over de gloednieuwe campagne op de website van Marketingtribune:

‘Geweldig dat voetbalhelden als Marco van Basten en Wim Kieft samen met ons vooruit naar de zomer willen kijken. En erg leuk om samen de hoogtepunten van 1988 naar 2021 te halen.

Staatsloterij is al twee decennia als trotse partner verbonden aan het Nederlands Elftal. De voorpret van het EK en onze trekking op donderdag 10 juni is nu officieel van start gegaan.’

Hieronder kun je vrolijke commercial bekijken. De Loterijman moest er zelf in elk geval erg om grinniken.

En o ja, als je graag wilt winnen deze zomer, check dan even het beste eindcijfer van de Staatsloterij.

Beeld: TBWA\Neboko