Wow! Man wint €11,6 miljoen met één kraslot!

15 juni 2021 - 12:38

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Maar het zat afgelopen weekend David Signor uit de VS wel héél erg mee. Hij kraste $14,1 miljoen!

Lekker veel geld winnen
Lekker veel geld winnen

De Loterijman koopt altijd trouw Staatsloten van de Staatsloterij met het beste eindcijfer. Maar de tien cijfers op het kraslot van David Signor uit de staat New York, VS, zijn voorlopig heel wat meer waard.

De 48-jarige Signor kraste afgelopen weekend $14,1 miljoen bruto. Omgerekend is dat ongeveer €11,6 miljoen… Wow!

Er zijn dagen dat de Loterijman zo’n mooi, blinkend bedrag niet op zijn spaarrekening heeft staan. Jammer genoeg, moet de Loterijman daarbij zeggen.

‘$10,000 A Week For Life’

De gelukkige Signor won zijn miljoenenprijs met een kraslot dat ‘$10,000 A Week For Life’ heet. Hij kocht het winnende kraslot bij Sunoco Gas Station in Boonville.

Boonville is een dorp in de ‘provincie’ Oneida County in de staat New York. Er wonen zo’n 3.000 mensen.

David kocht het lot op een zondag en legde het lot naast zijn bed – zonder het open te krassen. Dat deed hij de volgende morgen pas. Hij zag dat hij gewonnen had, maar wist niet wat precies.

Daarom reed hij weer met zijn auto naar het Sunoco Gas Station. Daar werd het lot gecontroleerd en toen wist de mazzelende krasser het zeker: hij had $10.000,- gewonnen, elke week, voor de rest van zijn leven.

‘Heel, heel erg lekker’

Signor, die werkt als bouwvakker maar nu even niet vanwege een verwonding, heeft twee kinderen, Dylan (16) en Nolan (18). Hij komt niet uit Boonville, ‘that little small footprint on the map’, maar zijn vriendin Mackenzie Earle woont er.

Wat je nog eens, geluk in de liefde noemt…

De winnaar is nog helemaal beduusd van zijn prijs. Signor:

‘Het is heel, heel erg lekker. Het is een heel goed gevoel om je geen zorgen meer te hoeven maken over waar je volgende dollar vandaan komt en te weten dat je klaar met werken bent.’

De kraskoning heeft gekozen om zijn winst in één keer te laten uitbetalen. Met de belasting eraf, houdt hij dan $5.5 miljoen over.