Oudejaarsloten: brengt geluksvogel Fritsie geluk?

16 december 2021 - 15:26

Het is sinds een paar jaar een traditie. Een hartverwarmende commercial rondom de Oudejaarstrekking. Bekijk hier de nieuwe met geluksvogel Fritsie.

Geluksvogel Fritsie
Geluksvogel Fritsie

Ga jij met het beste eindcijfer voor de jackpot van €30 miljoen die 100% gegarandeerd valt tijdens de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij? Dan ga je lekker en bijzonder vrolijk het nieuwe jaar in als multimiljonair.

Dat lijkt de Loterijman wel wat, eerlijk gezegd. En het mooie is, die €30 miljoen is de échte prijs, want alle prijzen van de Staatsloterij zijn belastingvrij.

‘Deel je geluk’

Ook mooi zijn de hartverwarmende commercials die de Staatsloterij elk jaar bedenkt rondom de Oudejaarstrekking. Sinds een paar jaar pakt Nederlandse Loterij, waar de Staatsloterij onderdeel van is, met een zoete reclamecampagne rondom de slogan ‘Deel je geluk’.

De Loterijman citeert:

‘De decembermaand is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar; een maand waarin tradities centraal staan en we samen zijn met vrienden en familie.

De perfecte maand dus om jouw geluk te delen met anderen. Geluk is tenslotte het mooist als het gedeeld kan worden met iemand anders.’

Frekkel & Frummel

In 2018 speelde het lieve hondje Frekkel de hoofdrol in ‘Deel je geluk’. Frekkel was bang om zijn baasje te verliezen en liep daarom zelf maar weg. Arme Frekkel. Gelukkig kwam het allemaal goed.

Vorig jaar speelde – weet je nog – de vertederende ‘lucky cat’ Frummel de hoofdrol in de commercial van de Staatsloterij. Steeds als Frummel miauwt, gebeurt er iets moois.

De Loterijman moet eerlijk bekennen: hij is fan van de jaarlijkse campagne rondom de Oudejaarstrekking, hoewel deze altijd een beetje over-de-top is.

2021: ontmoet geluksvogel Fritsie

Dit jaar staat ‘geluksvogel’ Fritsie centraal in ‘Deel je geluk’. Fritsie woont in oude, houten een koekoeksklok en het gaat niet zo goed met hem. Ja, zielig hè. Lees maar:

‘Op oudejaarsdag oogt Fritsie droevig als hij uit zijn koekoeksklok komt, hij koekoekt niet meer zo vrolijk als voorheen. De eigenaar van Fritsie doet er alles aan om hem weer gelukkig te maken. En dan komt geluk uit een onverwachte hoek.’

De Loterijman heeft de sympathieke video (kijken!) rondom Fritsie hieronder voor je klaargezet.

En dan nu, kijken maar!

P.S. Dan blijft de vraag bij het Oudejaarsloten kopen: waar krijg je iets extra’s?