Heb jij €50.000,- gewonnen? Het zou zomaar kunnen

26 November 2019 - 11:57

Heb je vorig jaar een Oudejaarslot gekocht? Dan kan een van deze prijzen van jou zijn. Er zijn namelijk zes prijswinnaars zoek.

Ben jij de winnaar van €50.000,- of een (halve) Mini?
Ben jij de winnaar van €50.000,- of een (halve) Mini?

Iedereen die weleens een lot in de Staatsloterij koopt, opgelet! Haal je broekzakken leeg (kijk ook in oude broeken!), kijk in je jaszakken (denk ook aan oude…. Inderdaad!) en spit nog eens door die eindeloze stapel bonnetjes in de fruitschaal.

De Staatsloterij is namelijk op zoek naar zes prijswinnaars die hun prijs nog niet hebben opgehaald.

Het gaat om mooie, grote prijzen. Waarom de prijzen niet zijn opgehaald, weet de Staatsloterij niet. Bang voor de fiscus hoeven de prijswinnaars niet te zijn, want over alle prijzen van deze loterij hoeft geen kansspelbelasting te worden betaald.

Lekker!

De prijzen zijn gevallen tijdens de laatste Oudejaarstrekking. Het gaat om drie winnaars van een auto, in dit geval een Mini, twee winnaars van een ‘halve Mini’ (want spelend met een half lot) en de eigenaar van een lot waar een vrolijk bedrag van 50.000 euro op is gevallen.

De Loterijman steekt voor minder zijn handen al juichend de lucht in.

De Staatsloterij gaat, hoe sympathiek, tot het uiterste om de prijswinnaars op te sporen. Woordvoerder Sander van de Voren vertelt in het AD:

‘We zetten alles op alles om de prijzen uit te keren. Dat doen we door een trailer met oplegger in te zetten waarop vijf Mini's staan. Plus een aanhanger met daarop een cheque ter waarde van vijftig mille.

Maandag is bij het hoofdkantoor van onze loterij in Rijswijk het startsein van een soort prijzenkaravaan. We rijden half Nederland door met die trailer.’

Heb jij vorig jaar een Oudejaarslot gekocht? En heb je je lot inmiddels weer gevonden? Check dan snel op de website van de Staatsloterij of jij een van de gezochte mazzelaars bent.