Man speelt vanaf zijn 18de met dezelfde cijfers en… wint

20 October 2020 - 11:36

Stefen Forget is een naam die je nooit meer moet vergeten. Hij zette door en wint nu €425.000.

De aanhouder wint
De aanhouder wint

Vanaf je achttiende jaar iedere week, jaar in, jaar uit, stug meespelen met dezelfde getallen in de Lottotrekking. Loont dat? Heeft dat zin? Heeft dat nut?

Nou, in het geval van de 48-jarige Stefen Forget uit de Canadese stad London wel. En hoe.

De aanhouder wint

De van zichzelf overtuigde Stefen Forget gaf nooit op en bleef 30 jaar lang (!) meespelen met zijn getallen. Dat is bijna 11.000 dagen lang. De Loterijman is onder de indruk. Dat is tenminste nog eens volhouden!

Het geduld van de loterijspeler wordt nu rijkelijk beloond. Forget wint een stevige half miljoen Canadse dollar. Jackpot. Omgerekend is dat ongeveer 320.000 euro. Lekker!

Blij

Of de vasthoudende winnaar, die werkt als leraar, blij is met zijn prijs? Nou en of. In de media vertelt hij vrolijk:

‘Ik dacht meteen aan de kansen die dit mijn kinderen en dierbaren biedt. Ik leef voor mijn kinderen. Deze overwinning is helemaal voor hen. De materiële dingen zijn niet belangrijk voor mij - ik denk aan de prachtige herinneringen die we samen zullen creëren.’

En:

‘We hebben nu gewoon de middelen voor meer mogelijkheden en plezier. Het geld geeft me de mogelijkheid om meer tijd met mijn kinderen door te brengen en hen te ondersteunen bij hun universitaire opleiding.’

De beste eindcijfers

Forget wint zijn jackpot met het meespelen van Lotto Max. Deze spannende loterij speel je niet in Engeland, maar in Canada en wordt georganiseerd door de Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG).

De OLG kun je vergelijken met Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij organiseert onder andere de Staatsloterij.

En dat treft. Want er zijn ook veel mensen die al jarenlang meespelen met dezelfde eindcijfers in de Staatsloterij. Vurig hopend dat hun getal het beste eindcijfer in de Staatsloterij is. En dat de miljoenen euro’s ooit hun kant op zullen stromen.

En dat kan, leren we van Stefan Forget. Nooit meer vergeten!

Beeld: Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG)