Lottojackpot van €6,9 miljoen valt!

2 December 2019 - 13:15

Bij de Lotto trekking van zaterdag 30 november is de Jackpot van €6,9 miljoen gewonnen door een Lotto-speler uit Gorinchem.

€6,9 miljoen ben je wel even aan het tellen...
€6,9 miljoen ben je wel even aan het tellen...

Dat gebeurt mij nou nooit, denk jij wel eens, als je twijfelt om mee te spelen in de loterij?

Nou..

Dat dacht iemand uit Gorinchem niet. En hij kreeg helemaal gelijk - én hoe! Afgelopen zaterdag 30 november 2018 wint de dolgelukkige Nederlander de Lotto Jackpot van €6,9 miljoen. Zo! Dat is lekker!

De winnende Lottogetallen waren: 37-38-41-42-43-45.

Opmerkelijk, want het hoogste getal bij de Nederlandse Lotto in 45. De hoogste getallen (op 39, 40 en 44 na) waren dus goed voor de hoogste jackpot.

Verder opmerkelijk is dat de jackpotwinnaar een zogenaamde abonneespeler is. Abonneespelers spelen automatisch mee met de Lotto. Zo mis je nooit een trekking én je raakt je lot (loten) nooit kwijt. Bijvoorbeeld in de was. Want het zal je maar gebeuren... Ai!

'Eerste Hulp bij Geluk'

De gelukkige winnaar wordt uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Lotto voor 'Eerste Hulp bij Geluk'. Dat wil zeggen, advies en begeleiding bij de nieuw verworven, grote rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

De jackpotwinnaar moet nog wel even langs de fiscus, want over de hogere prijzen van de Lotto dien je helaas wel 30,1 procent kansspelbelasting af te tikken.

Geen zin in kansspelbelasting? Dan heeft de Loterijman een tip voor je. Alle prijzen in de Staatsloterij zijn belastingvrij.

Aan de andere kant, als je een paar dikke miljoen euro wint, wie maalt er dan nog om een blauwe enveloppe?!