Jackpot Staatsloterij van €7,5 miljoen valt in Oud-Beijerland

13 October 2020 - 12:00

Op het Staatslot met nummer AD 78888 is de jackpot van €7,5 miljoen gevallen. Yeah! Het lot is verkocht in een tabakszaak in Oud-Beijerland.

€7,5 miljoen is een hoop poen
€7,5 miljoen is een hoop poen

Woon je in Oud-Beijerland en speel je graag mee met je vaste, winnende eindcijfer in de Staatsloterij? Controleer dan je lot dit keer even extra goed, want er is €7,5 miljoen gevallen op een Staatslot dat is verkocht in het grootste dorp van de Hoeksche Waard. Bingo!

€7,5 miljoen belastingvrij

Het (mooie, let op de cijfers!) lotnummer AD 78888 is getrokken tijdens de oktobertrekking van de bekendste loterij van Nederland. Daarnaast vielen er hoofdprijzen van €1 miljoen, €200.000,- en €100.000,-.

De €7,5 miljoen wordt in zijn geheel uitgekeerd, want alleen bij de Staatsloterij betaal je geen loterijbelasting als je een grote prijs wint. Lekker!

Wie heeft gewonnen?

Het lot is verkocht door tabakswinkel Tabac & Gifts De Man. Jeanette de Man (53), eigenaresse van de tabakswinkel aan de Oostdijk nummer 35 is hartstikke blij met het nieuws:

‘De trekking was zaterdagavond. We wisten toen al dat iemand in Oud-Beijerland de gelukkige was. Iedere winkeleigenaar hoopte dat het lot bij hem verkocht was. Je wil toch dat een van je klanten zo gelukkig wordt.’

Genieten

Heeft Jeanette de Man enig idee welke klant er voortaan als multimiljonair door het leven gaat?

‘Ik heb geen idee wie de gelukkige is. En ik hoop het eerlijk gezegd ook niet te weten te komen. De winnaar moet het gewoon lekker voor zichzelf houden en er stikgelukkig mee worden. Je leven staat al op zijn kop, denk ik. Ga eerst maar even genieten van het idee dat je zo veel geld hebt.’

Nieuw verworven rijkdom

De winnaar wordt opgeroepen zich te melden bij het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij, waar de Staatsloterij, net als bijvoorbeeld de Lotto en Lucky Day ('maak van deze dag jouw lucky day!'), onderdeel van is.

‘Wij kijken ernaar uit om de prijswinnaar persoonlijk te feliciteren. Daarnaast krijgt de prijswinnaar, indien gewenst, begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom’’, aldus Tatiana Pijnenburg, die prijswinnaars adviseert die een grote jackpot hebben gewonnen bij Nederlandse Loterij.